Passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid

Sådan startede det

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af kok Jesper Holmberg ud fra en vision og ambition om at lave velsmagende, sund og lækker frokost til medarbejderne rundt om i virksomhederne i Storkøbenhavn. Siden dengang er Jespers Torvekøkken vokset støt hvert år og har i dag udvidet med catering af selskabsmad og kantinedrift.

For 25 år siden var der ikke den samme kultur omkring frokostordninger og kantinemad, som vi ser i dag. Jesper Holmberg er en af foregangsmændene i Danmark i forhold til sunde og alsidige frokoster, lavet fra bunden, til virksomheder.

Michelinstjerne

Jesper startede med at være kok på flere af byens bedste restauranter i København. Bl.a. på Kommandanten hvor han var medvirkende til, at restauranten fik sine første stjerner i Michelinguiden. Da det var svært at kombinere de lange og sene arbejdsdage ved toprestauranterne i København med familielivet, startede Jesper som frokostkok hos reklamebureauet BBDO i 1989, og det blev startskuddet til at tænke sund og lækker frokost, der var lavet fra bunden, ind i travle virksomheder.

Hurtig blev BBDO´s kunder og forretningsforbindelser opmærksomme på, at frokost var andet end blot dårlig kantinemad eller at spise ude i byen, og Jesper indså at der var et kæmpe potentiale i, at levere frokost til flere virksomheder fra en central lokation.

Jespers Torvekøkken

Jesper startede sit eget frokostkøkken i Rørholmsgade på Østerbro. Langsomt spredtes rygtet om den mad, Jesper leverede til forskellige firmaer, og virksomheden voksede støt.

I dag laves al maden fra Jespers Torvekøkken i et stort og moderne køkken på Vandtårnsvej i Søborg og virksomheden beskæftiger i dag
ca. 300 medarbejdere. Desuden er forretningen udvidet, så Jespers Torvekøkken i dag også varetager kantinedrift og ikke mindst vores elskede selskabsmad, som byder på et stort udvalg af buffeter og menuer, som er sæsonbetonede og passer til enhver anledning.

Vi har ligeledes gode samarbejdspartnere, som hjælper med lokaler, telte, bartendere osv., så vi ikke bare kan stå for maden,
men også alt andet til din fest.

Vores mission om ærlig mad

I Jespers Torvekøkken arbejder vi ud fra en passion for ærlig mad og en bæredygtig fremtid. Det indebærer bl.a., at vores mad laves af årstidens, friske råvarer, at vores mad skal være for alle, og at den er kreativ og innovativ, men ikke prætentiøs.

Jesper Holmberg har udviklet vores madtråd, som definerer, hvad vores mad skal laves af. Minimum 80% af det mad, vi laver, er baseret på friske råvarer og mad lavet fra bunde. Blandt andet fersk fisk, friskbagt brød, friske grøntsager fra torvet og hjemmelavede pålægssalater. 20% er varer, som er let forarbejdet. Det kan være frostvarer eller produkter halvvejs tilberedte. Endeligt definerer vores madtråd, hvad vi aldrig bruger, som du ser 0% af i den mad, vi serverer for dig. Dette er eksempelvis færdigtilberedte varer, som supper og sauce eller lavkvalitetsvarer, som pulvercremer eller kunstige sødestoffer. 

Vores holdning til at indgå i et samlet økosystem

Vi har en klar holdning til vores rolle i det samlede økosystem: Vores produktion af mad handler ikke kun om at gøre jer som kunder tilfredse. Vi ønsker også at have en bæredygtig produktion, hvor vi optimerer brugen af de varer, vi køber ind, samtidig med at vi bruger al vores organiske affald til genanvendelse.

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgelser.
Udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Vi svarer i hverdage mellem 8-16

 

Kontakt vores salgschefer
 

Michael Madsen
Salgschef København
tlf: 26 83 89 01

eller

Allan Olesen
Salgschef København / Aarhus
tlf: 40 83 53 66

Kontakt os!