Private Label

Velkommen til ConviFood. Sammen kan vi skræddersy kvalitetsfødevarer til din virksomhed. 

Hvad tilbyder vi...

I ConviFood producere vi Private Label produkter efter vores kunders ønsker, koncepter og behov. Vi skræddersyr produktionen så den matcher produkterne vi laver og arbejder altid efter målet med glade og tilfredse kunder. Derfor skal vores kunder kunne skræddersy kvalitetsprodukter ud fra deres egne ønsker, opskrifter og koncepter. 

I vores produktion har vi altid for øje at levere kvaliteteprodukter og vi garenterer fødevaresikkerhed og leveringssikkerhed, så vores kunder trygt kan lægge produktionen af deres kvalitetsprodukter hos os. 

I samarbejde med dig sørger vi for din ide bliver til virkelighed. 

 

I ConviFood fejrer vi vores succeser med vores kunder og vi tror på vejen til succes er gennem samarbejde. Derfor starter vi altid med at invitere til et møde inden vi går i gang med at producere kvalitetsprodukter for dig. Efterfølgende går vi i køkkenet, her tester vi opskrifter som vi har udviklet sammen, eller vi tester din opskrift. I testing fasen invitere vi dig igen indenfor hvor vi vil præsentere dig for et testprodukt som vi sammen gennemgår inden vi går videre med samarbejdet og produktionen.

Vi er din partner under hele processen og vi er altid klar til at rådgive dig i produktion af dine Private Label produkter.

I ConviFood er fødevaresikkerhed og god hygiejne en fast procedure. Vi overholder alle fødevareregler og har egenkontrol af alle vores produkter. I vores produktion nedskriver vi alle vores produktionsprocesser, dermed sikre vi altid ensrettet produktion og samme kvalitet af dine skræddersyet kvalitetsprodukter. Intet er overladt til tilfældighederne. 

Vi pakker dine produkter med emballage efter dine ønsker og garanterer leveringssikkerhed, uanset hvornår du ønsker vi leverer dine produkter. 

Vi glæder os til et samarbejde om dine Private Label produkter. 

Ønsker du at høre mere?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med forespørgsler.

Ring på 70 22 82 13

Du er også velkommen til at skrive til os på mail:

convifood@convifood.dk

Skriv til os for mere information

Vi kontakter dig hurtigst muligt i hverdage mellem 8 og 16.

 


 

Du kan læse mere om vores bulkvarer her

Du kan læse mere om vores Skræddersyet kvalitetsprodukter her

Du kan læse mere om ConviFood her

Accepter cookies fra torvekoekken.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse, når du besøger os.
Du kan altid slette dem igen.